Mitt livs tonartshöjning

Nu börjar den på allvar, min resa mot föräldraskap. Om allt går vägen kommer jag att skapa en alldeles egen liten familj. Världens bästa familj.

Förberedelser

I natt har jag sovit mycket bättre, så jag hoppas att den här arbetsdagen kommer kännas lite lättare. 

Igår fick jag hem saker jag beställt från Ikea. En badbalja och små frottéhanddukar. Min syster ska snart gå igenom sina bebisgrejer och sen när D är här över nyår följer han med på shoppingrunda för att skaffa det som saknas. Både spjälsäng och vagn kan jag iaf låna av min syster. Jag har fått lite saker i olika babyboxar dessutom. Jag behöver komplettera med en bärsjal, babyskydd och och en del förbrukningsgrejer som blöjor, babyolja och så där. En ny filt vill jag också införskaffa. Beroende på vad min syster har, kan det behövas något plagg till också. Jag vill inte köpa på mig fler saker än nödvändigt. Vad gäller kläder får jag ju gissa lite och se till att ha några plagg i storlek 50 och några i 56, men jag köper heller till fler när bebisen väl är född än att stå med för mycket i fel storlek. 

Det närmar sig verkligen förlossning nu (även om det är typ tio veckor kvar). Tänk att jag snart ska få träffa mitt barn. Graviditeten har hela tiden känts overklig, men ju mer jag känner bebisen sparka desto verkligare känns allt. Jag längtar efter att få träffa den lilla varelse som växer inom mig. 
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: