Mitt livs tonartshöjning

Nu börjar den på allvar, min resa mot föräldraskap. Om allt går vägen kommer jag att skapa en alldeles egen liten familj. Världens bästa familj.

Vecka 38

Nu går jag in i vecka 38 och jag känner mig väldigt klar med att vara gravid. Eller rättare sagt så är jag oerhört redo att träffa mitt barn nu. Bebisen är klar och jag också. Jag längtar efter att mitt liv som förälder ska börja på riktigt. 

Planen är att jag jobbar februari ut, men på måndag börjar min vikarie/ersättare, så skulle förlossningen starta i helgen så ställer det inte till allt för mycket på jobbet.  Det bästa är förstås om vi hinner gå dubbelt ett tag så hon får en så bra "inskolning" som möjligt, men det finns andra som kan hjälpa henne till rätta om det skulle behövas. 

Detta med att jag känner mig klar med den här graviditeten har kommit ganska plötsligt. Sömnen har successivt blivit sämre och jag tror att det har med saken att göra. De senaste nätterna har jag sovit så uselt att hjärnan nu är helt mosig. 

Nu är det i alla fall äntligen helg. Vila, sova, vila, tvättstugan och vila lite till står på agendan. Fredagar är alltid min tröttaste dag, så får jag bara helgens vila känner jag mig nog snart starkare igen. 
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: