Mitt livs tonartshöjning

Nu börjar den på allvar, min resa mot föräldraskap. Om allt går vägen kommer jag att skapa en alldeles egen liten familj. Världens bästa familj.

Helg

Det är lördag, tror jag. Jag vet knappt vilken dag det är och det spelar egentligen ingen större roll heller. Den stora skillnaden är väl att andra också är lediga när det är helg. 

Fjompan och jag ligger i soffan. Hon behöver ännu mer närhet än tidigare, så om vi inte är ute med vagnen ligger hon i min famn. Helst hud mot hud. Hennes kind mot mitt nakna bröst. Vi försöker med sjalen, men timingen är alltid fel. Har hon inte ätit alldeles precis är hon på väg att dö svältdöden så fort hon är på plats i sjalen. Om hon har ätit precis så kräks hon och efter kräkning dör hon nästan svältdöden och behöver fylla på med mer mat. Men. Skam den som ger sig, så vi kämpar på. 

Att sova i egna sängen fungerar inte alls för L just nu. Hon kan ligga där och knorra en stund, men somna och sen sova där? Sova alldeles ensam?! Det är under hennes värdighet. Vi gör det vi mår bäst av och just nu är det att sova tillsammans och vara nära, nära all övrig tid. 

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: