Mitt livs tonartshöjning

Nu börjar den på allvar, min resa mot föräldraskap. Om allt går vägen kommer jag att skapa en alldeles egen liten familj. Världens bästa familj.

Sömn...

I natt blev det inte mycket sömn för mig. Lilla fröken lät så hes och konstig på kvällen att jag inte riktigt vågade somna. Hon hade inte svårt att andas, men det kändes ändå olustigt. Vi låg i soffan. Hon sov som en liten gris och jag slumrade till då och då. Vid fyra tyckte jag att hon lät som vanligt och vid fem la vi oss i sängen. Då satte magknipet in. Inte värsta sortens, men hon var väldigt obekväm och kunde inte komma till ro. Det blev någon timmes sömn innan L signalerade att det var morgon på riktigt. 

L har haft det lite jobbigt idag. Hon har varit lite missnöjd och ledsen utan att jag förstått varför. Vi har ändå haft en bra dag tycker jag. Hon har badat och jag har duschat. Vi har varit ute med soporna och sen tagit en promenad. Väl inne igen har jag dammsugit och diskat. Och. Jag har ätit varm mat! L sov så pass gott att jag vågade mig på att steka ägg och kycklingpytt. Det var det godaste jag ätit på länge! Jag har också lyckats ta en powernap i eftermiddag. Kombinationen frisk luft, sömn och mat i magen gör mig till en bättre människa. 

Vi har provat bärsjal idag. Det kan nog bli bra, men vi fick inte riktigt till det som jag ville. Hon satt jättebra, min lilla groda, men hon ville inte ha huvudet innanför tyget. Jag fick därför stötta huvudet och hade då inte händerna fria. Vi får träna vidare. Något annat vi tränar på är napp. L gillar inte napp. Jag tänker inte tvinga henne, men det skulle vara lite enklare för mig om hon kunde tänka sig annan tröst än bröstet. Idag när vi var på promenad fick vi vända hem tidigare än jag önskade. L blev ledsen och jag kunde inte trösta henne ute i kylan. En napp ska inte ersätta mig, bara köpa mig lite tid. 
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: