Mitt livs tonartshöjning

Nu börjar den på allvar, min resa mot föräldraskap. Om allt går vägen kommer jag att skapa en alldeles egen liten familj. Världens bästa familj.

Rapport från MVC-besöket

Jag blev "godkänd" vid den här kontrollen också, men det fanns lite småsaker att anmärka på. 

Min vikt var okej, bara ett kilo upp sen senast. Blodtrycket var som vanligt ganska lågt, så det var också bra. Så järnvärdet då... 110 är vad en enligt barnmorskan ska ha som lägst och det var vad jag låg på idag. Jag anade det, eftersom jag känner mig svagare än jag brukar. Jag bör alltså kämpa på med Niferex och se om värdet är bättre nästa gång. 

Efter samtal kring förlossning, sammandragningar, val av BVC och annat var det dags för kontroll av bebisen. Bebisen ligger nu långt ner, med huvudet nedåt. Hjärtslagen låg på 142, det var lägst hittills men inget konstigt. SF-måttet hade inte ökat alls sedan förra mätningen, men det var heller inte oroande. En får ha samma mått tre gånger, sen får en göra tillväxtultraljud. 

Eftermiddagen på jobbet var jättetung. Jag var skakig och orkeslös. Nu blir det vila resten av kvällen för att orka jobba igen i morgon.