Mitt livs tonartshöjning

Nu börjar den på allvar, min resa mot föräldraskap. Om allt går vägen kommer jag att skapa en alldeles egen liten familj. Världens bästa familj.

Lite hemlängtan

Efter två veckor på annan ort kände jag idag av lite hemlängtan. Jag pratade med pappa i telefon och han kommenterade några foton jag skickat. Han tyckte att L hade blivit så stor  sen vi åkte. Jag har det jättebra här hos D, men mina föräldrar, syskon, syskonbarn och vänner är nittio mil härifrån och det börjar kännas. Mina föräldrar längtar dessutom efter L. Pappa berättade att de köpt kläder åt henne och att han var rädd att hon ska hinna växa ur dem innan vi är hemma igen. Jag längtar extra när jag känner att mina föräldrar missar en något längre period av L:s liv och utveckling. 

När jag kommit hem och D har vänt tillbaka norrut utan oss kommer jag kanske att längta hit igen. Jag kommer definitivt att sakna och längta efter D. Tiden vi är tillsammans den här sommaren är det längsta vi varit tillsammans i sträck sen vi blev ett par för två och ett halvt år sen, och det är lätt att vänja sig vid att vara två. Jag sköter allt det praktiska kring L, men det är ändå skönt att ha D:s stöd på nära håll. Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: