Mitt livs tonartshöjning

Nu börjar den på allvar, min resa mot föräldraskap. Om allt går vägen kommer jag att skapa en alldeles egen liten familj. Världens bästa familj.

6 dagar till testdag

Jag är så vansinnigt trött! Trots att jag la mig tidigt igår känns det som helt omöjligt att gå ur sängen. Jag vill helst varva sömn, tv-serier och Google hela dagen. Inte jobb. Det är dessutom en värstingdag och jag kommer inte vara hemma förrän efter sju. Hur gärna jag än vill stanna hemma så kommer det inte att hända. Jag har aldrig kunnat skolka. Jag skulle få så dåligt samvete. Jag stannar bara hemma om jag är sjuk "på riktigt", dvs mätbart sjuk som tex feber eller kräkning. 

Jag är lite nojig efter blödningen i söndags ändå. Varje gång jag går på toa är jag beredd på mer blod. Lutinus-tabletten "rinner ut" under förmiddagen och igår var jag helt säker på att det var en blödning. Det var det inte. Ovissheten är tuff, men det är inte jag. 

Jag har börjat få för mig att jag faktiskt är gravid. Det är så jäkla dumt, för om det visar sig att jag inte är det kommer jag att bli så besviken. Egentligen finns ju inga tecken på graviditet heller, så jag är bara knäpp.