Mitt livs tonartshöjning

Nu börjar den på allvar, min resa mot föräldraskap. Om allt går vägen kommer jag att skapa en alldeles egen liten familj. Världens bästa familj.

vecka 31+2

Halsbränna. Nästäppa. Sammandragningar. Gaviscon hjälper inte fullt ut längre. Halsbrännan är så kraftig att jag vaknar på nätterna och är på väg att kräkas. Nässpray känns livsviktigt just nu, men jag försöker trappa ner. Jag vaknar därför på nätterna av att det är totalt igensvullet i näsan.  Sammandragningar får jag för allt och ingenting. Om jag är kissnödig. Om jag rör mig för snabbt. Om jag har mycket att göra. Om jag har för mycket i huvudet. Ibland kommer de till och med vid vila. Jag har mer sammandragningar på jobbet än hemma. Jag sover fruktansvärt dåligt. 

Färdig med gnället. 

Det har löst sig med bil! Tack vare fantastisk service av bilfirman blev det både visning och affär utomhus på grund av snuvig dotter. De tog min gamla bil i inbyte och jag äger nu en kombi. Jag har inte installerat babyskyddet än, men räknar kallt med att det får plats i en så pass stor bil. 

Jag var på mvc i måndags. Både TSH (sköldkörtelvärde) och blodvärde låg bra. Jag har barnmorskans godkännande till att fortsätta ta järntablett varannan dag. Jag är tacksam så länge det räcker, för tablett varje dag är otroligt tufft för magen. 

Bebisen sparkar som en tokig och min stora unge sover på mig. Jag är lyckligt lottad.