Mitt livs tonartshöjning

Nu börjar den på allvar, min resa mot föräldraskap. Om allt går vägen kommer jag att skapa en alldeles egen liten familj. Världens bästa familj.

v 10+2

Semestern närmar sig. L är snuvig igen, så det blir i alla fall måndag hemma. Näsan rann igår och det är två symptomfria dagar som gäller. Det är samma sorts märkliga snuva som de senaste gångerna, tunt vattnigt snor utan fler symptom. Än så länge idag är hon snorfri, så kanske, kanske hinner jag jobba lite innan semestern börjar. Onsdag är sista arbetsdagen.  Jag vet inte när jag fick en hel lön senast. Det har varit vansinnigt många vab-dagar under denna märkliga vår.  

Jag har nog gått in i det där vissa kallar "spökveckor". Jag känner mig inte särskilt gravid. Visst att jag är något tröttare och hungrigare än vanligt, men det väl typ det enda. Hela graviditeten känns overklig och jag undrar om det verkligen finns något litet liv i min mage. Jag ska på ultraljud den femtonde och det känns som en evighet dit. 

Jag längtar efter att kunna känna fosterrörelser, men minns också att jag oroade mig mer efter att jag känt L första gången. I början kunde det gå hela dagar utan att jag kände henne och varje gång det blev stilla var jag rädd att något var fel. L var i allmänhet väldigt lugn i magen, så det fanns många tillfällen till oro.