Mitt livs tonartshöjning

Nu börjar den på allvar, min resa mot föräldraskap. Om allt går vägen kommer jag att skapa en alldeles egen liten familj. Världens bästa familj.

Lyckligt lottad, vecka 35+4

Det är precis en månad kvar till beräknad förlossning. Jag kan stundtals undra vad i hela friden jag gett mig in på, men jag är samtidigt så lycklig över att jag kunnat bli gravid inte bara en, utan två gånger. 

Det är tungt att vara gravid och ensamstående,  men snart blir förhoppningsvis kroppen starkare i alla fall. Jag tror ju inte det blir direkt lätt med två barn, men väl bebisen är ute bör jag slippa halsbrännan, nästäppan, bäckensmärtorna och den otymplighet som följer med att vara höggravid åtminstone.  

Efter några lugnare dagar i magen känns det som att bebisen försöker sparka av ett revben eller två. L rörde sig inte alls på samma sätt. Även om sparkarna nästan gör ont ibland, föredrar jag utan att tveka det framför "vilodagarna".  Jag kommer aldrig att vara gravid igen, så jag försöker att lagra minnet av  hur det känns att bära ett barn i magen. Tänk. Jag som höll på att ge upp om att få bli någons mamma. Om allt går vägen har jag snart två barn hos mig.