Mitt livs tonartshöjning

Nu börjar den på allvar, min resa mot föräldraskap. Om allt går vägen kommer jag att skapa en alldeles egen liten familj. Världens bästa familj.

v 14+5

Trött, trött, trött... Jag får välja mina strider, prioritera och strunta i vissa saker. Vårt hem ser inte ut som jag vill, men så får det vara. Här är stökigt, men jag försöker hålla efter så gott jag orkar och kan. Min mage växer, men jag känner inga fosterrörelser ännu. 

L:s potträning fick ett ordentligt bakslag, men nu är vi tillbaka på banan igen och det går faktiskt ganska bra. Hon är till och med betrodd med matta på sitt rum igen. Hon har börjat säga till när hon behöver kissa,  men när hon gör det har vi inte många sekunder på oss att hinna till badrummet. Hon föredrar pottan och blir inte längre arg när vi tar av blöjan.  

L:s utveckling i övrigt går i en rasande fart. Hon pratar otroligt mycket, undrar, frågar och drar slutsatser. Hon vet att hon ska bli storasyster, men hon förstår det inte riktigt. Det är kämpigt med maten. Vissa dagar äter hon bra, men ofta säger hon att hon vill "äta ingenting".