Mitt livs tonartshöjning

Nu börjar den på allvar, min resa mot föräldraskap. Om allt går vägen kommer jag att skapa en alldeles egen liten familj. Världens bästa familj.

Vecka 27+3

Vi har varit förkylda och isolerade i över en vecka nu. Det blir vab idag också, föräldraledigt i morgon (planerad ledighet pga  stängd förskola) och sen hoppas jag att vi är tillbaka på jobb och förskola. D kommer på onsdag kväll, så han kommer vara barnvakt torsdag och fredag när jag jobbar. 

Jag har en tid bokad nästa vecka för influensavaccin och så har jag en tid hos familjerätten i december. Det är skönt att beta av lite måsten. Det är skönt om pappren gällande faderskap och ensam vårdnad är klara innan bebisen kommer, för då funkar det förhoppningsvis från start när det kommer till kontakten med försäkringskassan. 

Graviditeten rullar på utan större problem. Foglossningen har inte blivit värre och inte sammandragningarna heller. Halsbrännan är fruktansvärd vissa kvällar, men än så länge funkar Gaviscon hyfsat. 

På kvällarna sjunger L för bebisen. Det märks att bebisen reagerar på hennes röst, för hon brukar vakna och sparka då. L har fortfarande inte känt sparkarna. Trots att bebisen sparkar hårt känns det inte jättetydligt på utsidan ännu. Dessutom är det svårt att veta var sparkarna kommer och L har inte tålamod nog att sitta stilla och vänta med handen på magen. 

Igår hade vi tvättstugan. Två veckors tvätt... Det gick förhållandevis smidigt och det är väldigt skönt att ha en tom tvättkorg. 

Jag måste byta bil. Jag har en bra bil,  men två bilbarnstolar ryms tyvärr inte i den. Jag kan ingenting om bilar, så det är ingen rolig uppgift jag har framför mig. Jag måste handla av bilhandlare, och då gärna någon som tar min gamla bil i inbyte. Jag håller koll på Blocket och hemsidor, men har inte kommit till att åka och titta ännu. De flesta bilar som kunnat vara något har funnits i grannstäder och jag har inte haft möjlighet att åka dit. Vi är sjuka jämt och är vi friska så är det jobb och annat som kommer i vägen. Om jag ska kunna provköra någon bil behöver jag barnvakt till L. Hela grejen med att byta bil stressar mig, men vill jag kunna ta mig nånstans med båda barnen sen så måste jag bara lösa det.