Mitt livs tonartshöjning

Nu börjar den på allvar, min resa mot föräldraskap. Om allt går vägen kommer jag att skapa en alldeles egen liten familj. Världens bästa familj.

Snart...

Idag väntar en sju timmar lång arbetsdag, sen har jag äntligen semester! 


Jag vaknade nyss med hemsk huvudvärk. Jag försöker dra ner ytterligare på min kaffeförbrukning och det är inte det lättaste.  Jag dricker inte överdrivet mycket kaffe nu, men det skulle väl inte skada att minska ytterligare. Nu har jag iaf fått i mig mitt morgonkaffe, så abstinenshuvudvärken släpper förhoppningsvis snart. 

Igår handlade jag lite åt mormor. Jag var i en affär som jag aldrig handlar i annars. Där fanns en liten bokrea som jag stannade till vid och jag fyndade en barnbok. En bok som jag älskade från första stund och som jag för massor av år sen gav min lillebror i present - Else-Marie och småpapporna. Jag tycker att den på ett så kul sätt tar upp att familjer kan se olika ut. Else-Marie har inte bara en stor pappa som många andra, utan sju små i stället. Jag älskar böcker och har alltid gjort. Jag har redan börjat köpa böcker till min framtida avkomma. Mest på loppis, men jag har faktiskt beställt en viktig bok som kommer på posten idag tror jag. Jag berättar mer om den senare. En annan barnbok jag älskar är Grodan och kärleken. En bok som tar upp att en får älska vem en vill. Ett av mina senaste fynd är dock inte någon vacker eller tänkvärd historia. Det är en bok som skrämde slag på mig som barn och som jag hittade bland böcker som skulle kasseras på ett bibliotek. Buhuerna. Hemska varelser som stoppar en flicka i sin säck. Den slutar som väl är lyckligt iaf. 

Nej, nu måste jag sätta fart. Jag har bara målrakan kvar. Jag hoppas, hoppas, hoppas att jag kan kompa ut lite tidigare idag, men det återstår att se. Senast 13:20 bör jag lämna jobbet, för då är mina 40 timmar (+lite övertid) avklarade. 

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: